011 7184 781 064 2700 999 office@spices.rs

Kikkoman organski sos od soje 250ml

Home/Japan, Sosevi, umaci, paste/Kikkoman organski sos od soje 250ml

Kikkoman organski sos od soje 250ml

Trend prirodne hrane i dalje jača. Fokusiran je na hranu proizvedenu od namirnica organskog porekla. Evropski organski logo i broj sertikikacije potvrđuju da naš sos od soje u potpunosti odgovara zahtevima sertikikata organskog kvaliteta.

Категорије: ,
Brend:Kikkoman

Опис

Kikkoman organski kvalitet

Naš prirodno fermentisani organski sos od soje proizveden je u posebnoj fabrici. Sve organske sirovine upotrebljene za proizvodnju sosa pažljivo su birane kako bi zagarantovali da su zavtevi kvaliteta ispunjeni. Proces fermentacije se takođe veoma pažljivo prati kako bi se konstantni visok kvalitet našeg sosa od soje održao.

 

Brend

Kikkoman

Kikkoman je jedan od samo nekoliko istinskih brendova soja sosa. Ljudi širom sveta prepoznaju cene ga i prepoznaju po kvalitetu. Već vekovima, prirodno fermentisani sos od soje koristi se u Azijskoj kuhinji, prvenstveno u Japanu. Danas, prirodno fermentisani sos od soje Kikkoman unapređuje ukus hrane u mnogim zemljama- od Mediterana do Skandinavije, Azije i Amerike. S toga, nije slučajnost što je Kikkoman svetski leder u proizvodnji sosa od soje. Spices of the world doo, zvanični distributer i uvoznik Kikkoman proizvoda za ceo region,  nudi vam stabilnost asortimana, marketinšku, tehničku i svaku drugu neophodnu podršku, savete, edukaciju i pomoć prilikom upotrebe proizvoda kao i sve prateće materijale koji olakšavaju upotrebu!