011 7184 781 064 2700 999 office@spices.rs

Teriyaki marinada bez glutena 250ml

Home/Japan, Sosevi, umaci, paste/Teriyaki marinada bez glutena 250ml

Teriyaki marinada bez glutena 250ml

Sa našom teriyaki marinadom bez glutena, mi garantujemo da svi ljubitelji soja soseva koji su intolerantni na gluten mogu da uživaju u mesu i povrću u prepoznatljivom teriyaki stilu. Bilo kao marinada ili kao dodatak jelima u tiganju- ovaj sos dale jelima jedinstven i prijatan ukus.

Категорије: ,
Brend:Kikkoman

Опис

Teriyaki- klasika japanske kuhinje

Reč teriyaki poriče od japanskih reči “tery” (sjaj) i “yaki” (pečenje, ključanje) i japanska je metoda za spremanje ribe i mesa. Ovde, sastojci se mariniraju i zatim peku ili prže, nakom čega dobiju slatko-ljuti ukus. Teriyaki nije namenjen samo za japansku kuhinju već je savršen i za roštiljske klasike.

Naša preporuka: Za spremanje brzog obroka: Isecite pileća prsa na trake i marinirajte u teriyaki sosu bez glutena. Zatim pržite na jakoj vatri i dodajte u tiganj još malo sosa. Jednako dobro ide uz pirinač i salatu. Takođe, naša teriyaki marinada bez glutena idealna je i kao umak.

Brend

Kikkoman

Kikkoman je jedan od samo nekoliko istinskih brendova soja sosa. Ljudi širom sveta prepoznaju cene ga i prepoznaju po kvalitetu. Već vekovima, prirodno fermentisani sos od soje koristi se u Azijskoj kuhinji, prvenstveno u Japanu. Danas, prirodno fermentisani sos od soje Kikkoman unapređuje ukus hrane u mnogim zemljama- od Mediterana do Skandinavije, Azije i Amerike. S toga, nije slučajnost što je Kikkoman svetski leder u proizvodnji sosa od soje. Spices of the world doo, zvanični distributer i uvoznik Kikkoman proizvoda za ceo region,  nudi vam stabilnost asortimana, marketinšku, tehničku i svaku drugu neophodnu podršku, savete, edukaciju i pomoć prilikom upotrebe proizvoda kao i sve prateće materijale koji olakšavaju upotrebu!