Zanosno hrskanje i krckanje: ove prolećne rolnice, punjene  mekanim nudlama, sočnim tofuom i mešavinom hrskavog povrća prelivenog seckanim kikirikijem, čine svaki zalogaj užitak.

Broj porcija: 2
Vreme pripreme: 20 min
Vreme kuvanja: 0 min
Ukupno: 20 min

Nutritivne vrednosti po porciji:
Energija: 1949 kJ/466 kcal
Protein: 19.25 gr
Masti: 20 gr
Ugljeni hidrati: 50 gr

Sastojci: 

  • 6 listova pirinčanog papira
  • 100 g tofua
  • ½ crvene paprike
  • ½ dugog krastavca
  • 40 g crvenog kupusa
  • ½ tikvice
  • 120 g kuvanih pirinčanih rezanaca
  • 20 g kuvanog graška
  • 2 kašike seckanog kikirikija
  • 2 kašike svežeg korijandera
  • 2 kašike Kikkoman prirodno fermentisanog soja sosa
  • 1 kašika Kikkoman prirodno fermentisanog soja sosa
  • 1 kašika javorovog sirupa
  • 1 kašika soka od limete
  • 1 kašika putera od kikirikija

Korak 1: 

Sastojci:

  • 6 listova pirinčanog papira
  • 100 g tofu sira
  • ½ crvene paprike
  • ½ dugog krastavca
  • 40 g crvenog kupusa
  • ½ tikvice

 

Priprema:
Iseći povrće i tofu na štapiće. Potopiti pirinčani papir u vodu dok ne omekša.

Korak 2: 

Sastojci:

  • 120 g kuvanih pirinčanih rezanaca
  • 20 g kuvanog graška
  • 2 kašike seckanog kikirikija

Priprema:
Staviti manju rezanaca, tofua, seckanog povrća, kuvanog graška i orašastih plodova na list pirinčanog papira. Pažljivo umotati.

Korak 3: 

Sastojci:

  • 2 kašike Kikkoman prirodno fermentisanog soja sosa
  • 1 kašika Kikkoman ulja pečenog susama
  • 1 kašika javorovog sirupa
  • 1 kašika soka od limete
  • 1 kašika putera od kikirikija
  • 2 kašike svežeg korijandera

Priprema:
Pomešati sastojke za sos i poslužit uz prolećne rolnice i korijander.