Zanosno hrskanje i krckanje: ove prolećne rolnice, punjene mekanim nudlama, sočnim tofuom i mešavinom hrskavog povrća prelivenog seckanim kikirikijem, čine svaki zalogaj užitak.
Broj porcija: 2
Vreme pripreme: 20 min
Vreme kuvanja: 0 min
Ukupno: 20 min
Nutritivne vrednosti po porciji:
Energija: 1949 kJ/466 kcal
Protein: 19.25 gr
Masti: 20 gr
Ugljeni hidrati: 50 gr
Sastojci:
- 6 listova pirinčanog papira
- 100 g tofua
- ½ crvene paprike
- ½ dugog krastavca
- 40 g crvenog kupusa
- ½ tikvice
- 120 g kuvanih pirinčanih rezanaca
- 20 g kuvanog graška
- 2 kašike seckanog kikirikija
- 2 kašike svežeg korijandera
- 2 kašike Kikkoman prirodno fermentisanog soja sosa
- 1 kašika Kikkoman prirodno fermentisanog soja sosa
- 1 kašika javorovog sirupa
- 1 kašika soka od limete
- 1 kašika putera od kikirikija
Korak 1:

Sastojci:
- 6 listova pirinčanog papira
- 100 g tofu sira
- ½ crvene paprike
- ½ dugog krastavca
- 40 g crvenog kupusa
- ½ tikvice
Priprema:
Iseći povrće i tofu na štapiće. Potopiti pirinčani papir u vodu dok ne omekša.
Korak 2:

Sastojci:
- 120 g kuvanih pirinčanih rezanaca
- 20 g kuvanog graška
- 2 kašike seckanog kikirikija
Priprema:
Staviti manju rezanaca, tofua, seckanog povrća, kuvanog graška i orašastih plodova na list pirinčanog papira. Pažljivo umotati.
Korak 3:

Sastojci:
- 2 kašike Kikkoman prirodno fermentisanog soja sosa
- 1 kašika Kikkoman ulja pečenog susama
- 1 kašika javorovog sirupa
- 1 kašika soka od limete
- 1 kašika putera od kikirikija
- 2 kašike svežeg korijandera
Priprema:
Pomešati sastojke za sos i poslužit uz prolećne rolnice i korijander.