Vorčester sos „Bulldog“ 500ml

/, Japan, Sosevi, umaci, paste/Vorčester sos „Bulldog“ 500ml

Vorčester sos „Bulldog“ 500ml

Vorčester sos brenda „Bulldog“ je poznati japanski sos koji se često koristi u jelima kao preliv, pa čak i marinada.  Veoma rasprostranjen u upotrebi širom sveta, u raznim jelima, od morskih plodova i mesa, pa čak i u koktelima.

Neverovatna je činjenica koliko mnogo aroma i ukusa može da bude skupljeno u samo jednoj maloj flaši u kojoj možete da otrkijete jedan od najpopularnijih soseva u celom svetu. Sos nosi ime zapadno engleskog okruga Vorčester.

Vorčester sos je bogat voćnim, pikantnim i slatkim aromama.

Opis

Neto količina: 500ml
Zemlja porekla: Japan
Sadržaj transportne kutije: 20 kom

Brand

Bulldog

Početkom dvadesetog veka, kada je zapadnjački način ishrane postajao sve popularniji u japanskim domovima, prodavnica po imenu "Misawaya" (današnji Bull-Dog Sos), osnovana 1902. godine proizvela je sos koji će odgovarati Japancima i japanskim ukusima, a da bude sličan Worcestershire sosu. Ne samo da je postao (tajni) sastojak svakom jelu, već je sada postao i nezaobilazan dodatak zapadnjačkim jelima kao što su odresci i fritirana (pržena) hrana. Popularnost "Bull-Dog" sosa je dalje uticala na razvoj Japanske kulture ishrane, a posebno se izdvojio Tonkatsu sos.