011 7184 781 064 2700 999 office@spices.rs

Tonkatsu sos 1l

Tonkatsu sos 1l

Za najhrskavije tonkatsu kotlete, pomoći će samo najbogatiji, za –prste- polizati sos.
Ovo veliko pakovanje Kikkoman Tonkatsu sosa sastoji se od savršeno balansirane mešavine voća i povrća kao dodatak slanim jelima. Ako ste ljubitelj Tonkatsu kotleta, dugujete sebi da ih probate sa laganim dresingom ovog sosa. Čak iako kotleti nisu čest obrok u vašem domu, ovaj možete korisiti i kao dodatak drugim jelima od mesa i povrća.

Категорије: ,
Brend:Kikkoman

Опис

Tonkatsu sos pripada porodici “voćnih soseva” i u sebi sadrži voće i povrće kao glavne sastojke, a koristi se da upotpuni jela (kao što su mesa i jela sa roštilja) pravim umami ukusima. Dinamičan voćni ukus ovog sosa pravi savršen kontrast ovakvim jelima.

Brend

Kikkoman

Kikkoman je jedan od samo nekoliko istinskih brendova soja sosa. Ljudi širom sveta prepoznaju cene ga i prepoznaju po kvalitetu. Već vekovima, prirodno fermentisani sos od soje koristi se u Azijskoj kuhinji, prvenstveno u Japanu. Danas, prirodno fermentisani sos od soje Kikkoman unapređuje ukus hrane u mnogim zemljama- od Mediterana do Skandinavije, Azije i Amerike. S toga, nije slučajnost što je Kikkoman svetski leder u proizvodnji sosa od soje.