011 7184 781 064 2700 999 office@spices.rs

Terijaki sos sa pečenim susamom 250ml

Home/Japan, Sosevi, umaci, paste/Terijaki sos sa pečenim susamom 250ml

Terijaki sos sa pečenim susamom 250ml

Ima prirodno orašasti ukus koji je u savršenoj harmoniji sa mesom, morskim plodovima, kao i sa raznim povrćem. Baza za ovaj sos je naš prirodno fermentisani sos od soje- koji sadrži samo četiri sastojaka- soju, pšenicu, so i vodu. Na bazu su dodati pečeni susam i drugi odabrani sastojci.

Категорије: ,
Brend:Kikkoman

Опис

Pojačajte ukus

Naš terijaki sos sa pečenim susamom idealan je kada pravite brze obroke za gladne ljude. Jednostavno dodajte malo sosa u jelo u tiganju i nastavite sa krčkanjem još 10 do 15 minuta kako biste stvorili uzbudljivo jelo sa prepoznatljivim ukusom. Takođe, nemate potrebe da koristite dodatne začine .

Naš predlog: Teriyaki sos sa pečenim susamo je svenamenski sos koji obogaćuje ukus svakog jela. Većinom, potrebno vam je samo mala količina sosa koju dodate direktno u tiganj. Ali, svakako treba da proda da marinirate pileća prsa u sosu pre nego što počnete sa spremanjem. Završni rezultat je savršeno mekano meso i eksplozija ukusa.

Brend

Kikkoman

Kikkoman je jedan od samo nekoliko istinskih brendova soja sosa. Ljudi širom sveta prepoznaju cene ga i prepoznaju po kvalitetu. Već vekovima, prirodno fermentisani sos od soje koristi se u Azijskoj kuhinji, prvenstveno u Japanu. Danas, prirodno fermentisani sos od soje Kikkoman unapređuje ukus hrane u mnogim zemljama- od Mediterana do Skandinavije, Azije i Amerike. S toga, nije slučajnost što je Kikkoman svetski leder u proizvodnji sosa od soje.

Recept