011 7184 781 064 2700 999 office@spices.rs

Staro Balzamiko sirće Valle de Ricote 250ml

Home/Mediteran, Ulja i sirća/Staro Balzamiko sirće Valle de Ricote 250ml

Staro Balzamiko sirće Valle de Ricote 250ml

  • Dobijeno preradom belog vina Pedro Jimenez
  • Odležalo više od 8 godina u buradima od hrastovog drveta
  • Proizvedeno po tradicionalnim metodama regiona Montilla (Cordoba, Južna Španija)
Категорије: ,

Опис

Jedinstveni ukus ovog balzamiko sirćeta sa izuzetno prefinjenim bukeom ostvaren je posebnom preradom čuvenog španskog vina “ Pedro Jimenez“.

Odležalo je više od osam godina u buradima od hrastovog drveta, dodajući ovom sirćetu poseban miris i boju.

Proizvedeno je prema tradicionalnim metodama i recepturi regiona Montilla, provincijalnog dela Cordobe u Južnoj Španiji, a ovi recepti se i danas čuvaju u strogoj tajnosti među starosedeocima Montilje.

Brend

Valle De Ricote

U našoj “Almazara- Valle de Ricote” kladimo se na kvalitet našeg ekstra devičanskog maslinovog ulja.

Čuvamo kompletan proces, od branja maslina u najoptimalnijem momentu, do skladištenja ulja u specijalnim prostorijama namenjenim za ovaj proizvod, i sve ovo pažljivo prolazeći kroz proces proizvodnje u našim postrojenjima, gde se maslinovo ulje cedi na veoma niskim temperaturama, između 20 i 28 stepeni. Ovakvim postupkom ceđenja na niskim temperaturama dobija se manja količina ulja, ali i superiorni kvalitet koji nas razlikuje od ostalih.

Jedna od glavnih vrednosti naše kompanije jeste odnos prema proizvodu. Uvek se trudimo da se prema sirovini odnosimo sa maksimalnim poštovanjem, što se i odražava na kvalitet finalnog proizvoda, našeg ekstra devičanskog maslinovog ulja. Pročitajte detaljno o ovom brendu na linku ispod!

Prezentacija VALLE DE RICOTE