011 7184 781 064 2700 999 office@spices.rs

Kirin Ićiban pivo – bure od 30L

Home/Japan, Pića/Kirin Ićiban pivo – bure od 30L

Kirin Ićiban pivo – bure od 30L

Proizvedeno od najfinijih sastojaka za totalno uživanje i svežinu.

Kirin Ićiban predstavlja veoma bogatu kulturu vrhunske japanske preciznosti.  Proizvodnja je na neki neobičan način umetnost za sebe.

Svaki sastojak je pažljivo odabran i svaki korak proizvodnje u potpunosti ispraćen u skladu sa istinskom japanskom umešnošću.

Категорије: ,

Опис

Slad, hmelj i voda – spoj koji je dobio umetnički oblik.

Za razliku od drugih vrsta piva, Kirin pivo se dobija samo od prvog ceđenja, odakli i reč Ichiban –  što na japanskom jeziku znači “prvo” ili “najbolje”.

Japansku kuhinju obiluje bogatstvo prefinjenih ukusa koji zahtevaju mnogo pažnje i detalja, a Kirin Ićiban je upravo na taj način i dobijen.  Ovi detalji su temeljni deo Japanske sveukupne umetnosti i predstavljaju filozofiju koju primenjuju i mnogi drugi narodi širom sveta.

Kirin Ićiban manifestuje autentičan ukus prirode ugodan našim nepcima i savršeno se uklapa uz japanska i druga jela.

Način “prvog ceđenja” ili drugačije rečeno, japanska ichiban shibori metoda, daje Kirin pivu najčistiju moguću formu i najlepšu aromu, naglašavajući ukuse najfinijih sastojaka.

Brend

Kirin Ichiban pivo

Slad, hmelj i voda – spoj koji je dobio umetnički oblik. Za razliku od drugih vrsta piva, Kirin pivo se dobija samo od prvog ceđenja, odakli i reč Ichiban - što na japanskom jeziku znači “prvo” ili “najbolje”. Način “prvog ceđenja” ili drugačije rečeno, japanska ichiban shibori metoda, daje Kirin pivu najčistiju moguću formu i najlepšu aromu, naglašavajući ukuse najfinijih sastojaka.