Kikkoman Yakitori sos 250ml

/, Sosevi, umaci, paste/Kikkoman Yakitori sos 250ml

Kikkoman Yakitori sos 250ml

Yakitori na japanskom jeziku u bukvalnom prevodu znači “grilovana piletina”, pa samim tim možete da nagovestite uz koju vrstu jela ovaj sos najbolje ide.
Prema našim istraživanjima, ovaj sos od momenta kada se degustira postaje omiljeni sos i tajni sastojak vaše domaće kuhinje.
Njegova odlika je pre svega preovlađujući sladak ukus, velika gustina i posebna glazura koju ovaj sos daje mesu, povrću i ribi.

Uzimajući u obzir popularnost roštilja u našoj zemlji, ovaj sos uzima istu slavu. Ne postoji nijedan sos za koji može da se kaže da je sličan ovome.

Brand

Kikkoman

Kikkoman je jedan od samo nekoliko istinskih brendova soja sosa. Ljudi širom sveta prepoznaju cene ga i prepoznaju po kvalitetu. Već vekovima, prirodno fermentisani sos od soje koristi se u Azijskoj kuhinji, prvenstveno u Japanu. Danas, prirodno fermentisani sos od soje Kikkoman unapređuje ukus hrane u mnogim zemljama- od Mediterana do Skandinavije, Azije i Amerike. S toga, nije slučajnost što je Kikkoman svetski leder u proizvodnji sosa od soje.