011 7184 781 064 2700 999 office@spices.rs

Kikkoman terijaki sa pečenim belim lukom 250ml

Home/Japan, Sosevi, umaci, paste/Kikkoman terijaki sa pečenim belim lukom 250ml

Kikkoman terijaki sa pečenim belim lukom 250ml

Istraživanje je pokazalo da trend terijakija u Evropi postaje sve veći. Iako je to japanski sos i prema svom ukusu najviše podseća na tradicionalnu japansku kuhinju, primećeno je da evropljani sve više koriste ovaj sos, uz dodatak raznih začina, u svojim obrocima od ribe, mesa ili povrća.

Категорије: ,
Brend:Kikkoman

Опис

Kao najčešće upotrebljavan začin pokazao se sitno seckani beli luk, te je Kikkoman došao na ideju da napravi sos koji u sebi već sadrži beli luk, i sve neophodne začine, pa Vama ostaje samo da dok pržite Vaše omiljeno jelo, jednostavno ga prelijete ovim sosom, bez potrebe za dodavanjem bilo kog drugog začina, i pržite još nekoliko minuta.

Ovaj sos je bez GMO i izuzetno je jednostavan za upotrebu.

Brend

Kikkoman

Kikkoman je jedan od samo nekoliko istinskih brendova soja sosa. Ljudi širom sveta prepoznaju cene ga i prepoznaju po kvalitetu. Već vekovima, prirodno fermentisani sos od soje koristi se u Azijskoj kuhinji, prvenstveno u Japanu. Danas, prirodno fermentisani sos od soje Kikkoman unapređuje ukus hrane u mnogim zemljama- od Mediterana do Skandinavije, Azije i Amerike. S toga, nije slučajnost što je Kikkoman svetski leder u proizvodnji sosa od soje. Spices of the world doo, zvanični distributer i uvoznik Kikkoman proizvoda za ceo region,  nudi vam stabilnost asortimana, marketinšku, tehničku i svaku drugu neophodnu podršku, savete, edukaciju i pomoć prilikom upotrebe proizvoda kao i sve prateće materijale koji olakšavaju upotrebu!

Recept