011 7184 781 064 2700 999 office@spices.rs

Kikkoman terijaki bbq sos sa medom 250ml

Home/Japan, Sosevi, umaci, paste/Kikkoman terijaki bbq sos sa medom 250ml

Kikkoman terijaki bbq sos sa medom 250ml

Japanski roštiljski umak

Zadržavajući tradicionalni japanski ukus terijakija, ovaj umak napravljen je tako da po ukusu liči na klasičan dimljeni bbq sos, ali dodatak meda i ukus terijakija ga svrstava u jednu potpuno drugačiju senzaciju ukusa koju možete doživeti.

Категорије: ,
Brend:Kikkoman

Опис

Ovaj sos nije marinada niti sos za prženje, iako ga možete koristiti tokom prženja. Ovaj sos je najbolji u upotrebi kao umak, nakom pripreme Vašeg jela.

Senzaciju koju ovaj sos izaziva u vašim ustima, nećete osetiti ni u jednom drugom sosu.

Brend

Kikkoman

Kikkoman je jedan od samo nekoliko istinskih brendova soja sosa. Ljudi širom sveta prepoznaju cene ga i prepoznaju po kvalitetu. Već vekovima, prirodno fermentisani sos od soje koristi se u Azijskoj kuhinji, prvenstveno u Japanu. Danas, prirodno fermentisani sos od soje Kikkoman unapređuje ukus hrane u mnogim zemljama- od Mediterana do Skandinavije, Azije i Amerike. S toga, nije slučajnost što je Kikkoman svetski leder u proizvodnji sosa od soje. Spices of the world doo, zvanični distributer i uvoznik Kikkoman proizvoda za ceo region,  nudi vam stabilnost asortimana, marketinšku, tehničku i svaku drugu neophodnu podršku, savete, edukaciju i pomoć prilikom upotrebe proizvoda kao i sve prateće materijale koji olakšavaju upotrebu!

Recept