011 7184 781 064 2700 999 office@spices.rs

Kikkoman suši sos 1l

Home/Japan, Sosevi, umaci, paste/Kikkoman suši sos 1l

Kikkoman suši sos 1l

• Klasičan japanski završni sos – savršen
je za suši i jednako dobar za sva grilovana
jela, kao umak, začin, dodatak…
• Daje jelu atraktivan tamni sjaj i bogatu
slatko-slanu aromu
• Štedi vreme – spreman za upotrebu

Категорије: ,
Brend:Kikkoman

Опис

Klasičan japanski završni sos- savršeno rešenje, ne samo za suši,već i kao završni, dekorativni korak vaših grickalica, kanapea i malih i brzih obroka. Može se upotrebiti uz jegulju pripremljenu na Kabayaki način, ili gaprosto ga upotrebite na prženoj ili grilovanoj ribi ili mesu. Sos izuzetno velike gustine daće vašem jelu tamnu glazuru i sjaj, ali će takođe fantastično poslužiti i kao umak, ili jedan od sastojaka vašeg omiljenog preliva.
Za uštedu vremena nema boljeg rešenja: premažite četkicom jelo nakon pripreme ili tokom poslednjih nekoliko minuta pečenja ili grilovanja.

Brend

Kikkoman

Kikkoman je jedan od samo nekoliko istinskih brendova soja sosa. Ljudi širom sveta prepoznaju cene ga i prepoznaju po kvalitetu. Već vekovima, prirodno fermentisani sos od soje koristi se u Azijskoj kuhinji, prvenstveno u Japanu. Danas, prirodno fermentisani sos od soje Kikkoman unapređuje ukus hrane u mnogim zemljama- od Mediterana do Skandinavije, Azije i Amerike. S toga, nije slučajnost što je Kikkoman svetski leder u proizvodnji sosa od soje. Spices of the world doo, zvanični distributer i uvoznik Kikkoman proizvoda za ceo region,  nudi vam stabilnost asortimana, marketinšku, tehničku i svaku drugu neophodnu podršku, savete, edukaciju i pomoć prilikom upotrebe proizvoda kao i sve prateće materijale koji olakšavaju upotrebu!