Iako bez glutena, ovaj sos ima jednako bogat
ukus kao naš običan sos od soje. Upotrebljava
se u kuhinji, u kreiranju poznatih azijskih jela,
ali i kao stoni začin, kako bi vaši gosti mogli
da uživaju u izboru koji uopšte ne sadrži gluten.
Kikkoman sos od soje tamari bez glutena 1l
Опис
ISHRANA BEZ GLUTENA SVE POPULARNIJA
Svetsko tržište prehrambenih proizvoda bez glutena veoma
brzo je raslo tokom poslednje decenije, a predviđanja su da će
se u narednom periodu beležiti rast od čak 10% na godišnjem
nivou. Evropa je posle Amerike drugo najveće tržište za proizvode
bez glutena, a tendencije su takve da se beleži konstantan rast.
Ljudi sa celijakijom ili netolerancijom na gluten nisu jedini korisnici
ovog sosa. Sve je veći broj ljudi koji posvećuju posebnu
pažnju svome zdravlju, pa često upotrebljavaju hranu ili sastojke
bez glutena ili zahtevaju bezglutenske jelovnike u restoranima.
Kako bismo ujedno zadovoljili i krajnje konzumente ali i kulinarske
profesionalce koji žele da ispune očekivanja svojih gostiju,
predstavili smo Kikkoman sos od soje Tamari bez glutena dobijen
prirodnim vrenjem, u dve odgovarajuće veličine, za jednostavnu
upotrebu u kuhinji.
Brend
Kikkoman
