Kikkoman sos od soje sa manje soli 20l

/, Sosevi, umaci, paste/Kikkoman sos od soje sa manje soli 20l

Kikkoman sos od soje sa manje soli 20l

Ova verzija sosa takođe pruža umami, s obzirom da
je proizveden od istih sastojaka. Kikkoman sos od soje
sa manje soli dobijen prirodnim vrenjem sadrži 43% manje
soli u poređenju sa našim običnim sosom od soje i izuzetan
je izbor za sve korisnike koji brinu o svom zdravlju, bilo da
ga koriste kao stoni začin ili u kuhinji. Jedinstveni način
proizvodnje zadržava umami na veoma visokom nivou,
a u isto vreme smanjuje nivo natrijuma. Najčešće se koristi
kao blaža alternativa klasičnog sosa od soje.

Opis

MANJI UNOS SOLI KROZ ISHRANU

Koristeći sos od soje umesto soli, smanjujete unos soli u organizam
čak do 50%. Istraživanja* su pokazala da hrana ne gubi
svoj ukus i primamljivost čak i ako bi se cela količina soli zamenila
sosom od soje. Razlog tome je visok sadržaj umamija koji
na prirodan način obogaćuje ukuse mnogih sastojaka i jela,
posebno mesa i ribe. Danas vrlo lako možete poboljšati vaše
jelovnike izbacivanjem soli i dodavanjem sosa od soje dobijenim
prirodnim vrenjem. Preporučujemo sos od soje dobijen
prirodnim vrenjem sa 43% manje soli svim korisnicima koji
iz zdravstvenih ili drugih razloga imaju ograničenja u konzumiranju
soli.

Brand

Kikkoman

Kikkoman je jedan od samo nekoliko istinskih brendova soja sosa. Ljudi širom sveta prepoznaju cene ga i prepoznaju po kvalitetu. Već vekovima, prirodno fermentisani sos od soje koristi se u Azijskoj kuhinji, prvenstveno u Japanu. Danas, prirodno fermentisani sos od soje Kikkoman unapređuje ukus hrane u mnogim zemljama- od Mediterana do Skandinavije, Azije i Amerike. S toga, nije slučajnost što je Kikkoman svetski leder u proizvodnji sosa od soje.