011 7184 781 064 2700 999 office@spices.rs

Kikkoman Jakitor sos 975ml

Home/Japan, Sosevi, umaci, paste/Kikkoman Jakitor sos 975ml

Kikkoman Jakitor sos 975ml

Japanski „švedski“ sto je nezamisliv bez pilećih jakitori ražnjića. Ovi ukusni zalogaji su postali neizostavni deo ljubitelja svih vrsta roštilja.

Verovali ili ne, upravo je Kikkoman Jakitori sos doprineo bržem razvoju popularnosti pomenutih ražnjića. Savršena mešavina Kikkoman prirodno fermentisanog sosa od soje, odabranih začina i melase daje mesu slatko-aromatičan ukus – prepun umamija. Može se upotrebiti i kao glazura za ribu ili grilovano povrće.

Želite brzu i svežu marinadu? Upotrebite Jakitori. Dobićete visokokvalitetnu, brzu, jednostavnu i preukusnu gustu marinadu.

Premažite hranu pred kraj pečenja ili upotrebite sos kao umak. Izbor je isključivo Vaš!

Категорије: ,
Brend:Kikkoman

Опис

Zemlja porekla: Holandija
Neto količina: 975ml
Pogodan za vegane.

Brend

Kikkoman

Kikkoman je jedan od samo nekoliko istinskih brendova soja sosa. Ljudi širom sveta prepoznaju cene ga i prepoznaju po kvalitetu. Već vekovima, prirodno fermentisani sos od soje koristi se u Azijskoj kuhinji, prvenstveno u Japanu. Danas, prirodno fermentisani sos od soje Kikkoman unapređuje ukus hrane u mnogim zemljama- od Mediterana do Skandinavije, Azije i Amerike. S toga, nije slučajnost što je Kikkoman svetski leder u proizvodnji sosa od soje. Spices of the world doo, zvanični distributer i uvoznik Kikkoman proizvoda za ceo region,  nudi vam stabilnost asortimana, marketinšku, tehničku i svaku drugu neophodnu podršku, savete, edukaciju i pomoć prilikom upotrebe proizvoda kao i sve prateće materijale koji olakšavaju upotrebu!