011 7184 781 064 2700 999 office@spices.rs

Hladno ceđeno ekstra devičansko maslinovo ulje Valle de Ricote 750ml

Home/Mediteran, Ulja i sirća/Hladno ceđeno ekstra devičansko maslinovo ulje Valle de Ricote 750ml

Hladno ceđeno ekstra devičansko maslinovo ulje Valle de Ricote 750ml

Dobijeno kupažom tri nagrađivane vrste maslina: Arbequina, Picual i Hojiblanca, ovo ulje pripada kategoriji vrhunskih ekstradevičanskih maslinovih ulja.

Nivo oleinske kiseline u rasponu od 0.1 – 0.4%,  a peroksidni index od 5.6 su pokazatelji da je ovo ulje izuzetno čisto, dobijeno prvim ceđenjem i to samo mehaničkin putem  na temperaturi koja ne prelazi više od 20-28°C.

Категорије: ,

Опис

Višestruko nagrađivano maslinovo ulje „Valle de Ricote“ odlikuje i posebno značajno geografsko poreklo-iz Južne Španije, tačnije- region Mursije. Ova jedinstvena presa osnovana je 2009. godine, i pripada porodičnoj firmi Guillen, koja ima iskustva u ovoj grani prehrambene industrije više od 60 godina.

Fabrika je opremljena najnovijom tehnologijom u postupcima čišćenja, pranja, mlevenja i sl, pa sve do laboratorije gde se proizvedeno ulje testira.

Brend

Valle De Ricote

U našoj “Almazara- Valle de Ricote” kladimo se na kvalitet našeg ekstra devičanskog maslinovog ulja.

Čuvamo kompletan proces, od branja maslina u najoptimalnijem momentu, do skladištenja ulja u specijalnim prostorijama namenjenim za ovaj proizvod, i sve ovo pažljivo prolazeći kroz proces proizvodnje u našim postrojenjima, gde se maslinovo ulje cedi na veoma niskim temperaturama, između 20 i 28 stepeni. Ovakvim postupkom ceđenja na niskim temperaturama dobija se manja količina ulja, ali i superiorni kvalitet koji nas razlikuje od ostalih.

Jedna od glavnih vrednosti naše kompanije jeste odnos prema proizvodu. Uvek se trudimo da se prema sirovini odnosimo sa maksimalnim poštovanjem, što se i odražava na kvalitet finalnog proizvoda, našeg ekstra devičanskog maslinovog ulja. Pročitajte detaljno o ovom brendu na linku ispod!

Prezentacija VALLE DE RICOTE