Daawat
Daawat Basmati pirinač se proizvodi u potpuno automatizovanim fabrikama širom Indije. Netaknut rukama, Daawat Basmati je proizveden korišćenjem 'Koncepta čiste sobe' gde je obezbeđeno savršenstvo kroz važan proces selekcije i ocenjivanja. Više puta biljka se čisti proces ocenjivanja je tako dobro vođen da svaki put dobijete savršeno zrno, kao da su ga naše majke same ubrale.
Svako zrno pirinča odležava do savršenstva u fabrici Daawat. U procesu "Sambhaalkar", pažljivo odležavamo zrna pirinča samo za vas. Sjajna zrna imaju primamljivu aromu i divan ukus tek nakon što prođu kroz proces „starenja“ do 2 godine. Na kraju krajeva, mi biramo samo najbolje za vas. Odležavamo pirinač u silosima kapaciteta (1,5 Lakhs) (najveći u Indiji) do 2 godine, sortirajući svako zrno korišćenjem najfinije tehnologije i najboljih mašina u klasi iz Japana i Nemačke kako bismo isporučili savršeni basmati na vaš tanjir.