011 7184 781 064 2700 999 office@spices.rs

Crveni biber u zrnu 50gr (100/1)

Home/Začini i začinske mešavine/Crveni biber u zrnu 50gr (100/1)

Crveni biber u zrnu 50gr (100/1)

Sušeni plod od  Schinus molle

Pakovanje: 50gr (100/1)

Poreklo: Brazil

 

Категорија:

Опис

Crveni biber dobija se kada se uberu potpuno zrela, crvena zrna koja se potapaju u slanu vodu, a zatim zamrzavaju ili brzo suše. Njegov miris najčešće se opisuje kao mešavina mirisa bibera i limuna.

Pun ukus oslobađa se mlevenjem, a delikatnu aromu daće raznim umacima za ribu, svinjetini, pilećim medaljonima i sl. Takođe, prefinjeni ukus daće sladoledu i čokoladi.

Treba napomenuti da crveni biber nije zamena za crni i treba ga koristiti u manjim količinama.

Brend

Top Spices

TOP Spices brand čine začini, začinske mešavine, smeše za prehrambene proizvode, dodaci jelima i posebni dodaci za molekularnu kuhinju pažljivo odabranog, vrhunskog kvaliteta. Svi proizvodi su I klase, upakovani i proizvedeni u EU, u jedinstvenim doypack kesicama, veoma pogodnim za upotrebu u kuhinji. Doypack kesice održavaju začine svežim mnogo duže nego druga pakovanja, a posebno je važno istaći da ne ispuštaju mirise samih začina i mešavina. Ponudom posebnih smeša kao što su ,,Nana & Jogurt”, ,,Matičnjak i Mirođija” i ,,Cimet i Piskavica” , kao i mnogih drugih začinskih mešavina i začina izdvajamo se inovativnošću i već pomenutim kvalitetom.    

1954

Kompaniju Stop Spices, osnovao je gospodin Viktor Van Nieuwenhove, rođen u Brakelu, u porodici mesara. Kao profesor u lokalnoj školi za mesare, pravio je razne mešavine, na bazi začina i aromatičnog bilja koje je sam mleo, mešao i pakovao. Distribuirao je proizvode mesarima u svom regionu. Nakon raznih istraživanja, gospodin Van Nieuwenhove razvio je proizvod koji je ograničio korišćenje štetnih sulfida.

1980

Gospodin Williem Van Damme preuzima kompaniju Stop Spices i znatno proširuje tržište prodaje.

1990

U junu 1989 godine kompanija Stop Spices kupuje novu industrijsku zgradu koja se nalazi u indistrijskom delu Dendermonda, a sve u cilju centralizacije svih filijala i ekspozitura.

2001

Odeljenje za istraživanje i razvoj komapanije Stop Spices razvija TTS sistem za termalnu obradu bilja, začina i sušenog povrća.

2004

Postrojenje za proizvodnju i skladištenje se proširuje za 1200m2

2006

Stop Spices dobija BRC Sertifikat Visokog Nivoa

2014

Stop Spices postoji 60 godina!

Zahvaljujući lojalnim klijentima, zaposlenima i dobavljačima, kompanija je u mogućnosti da prati dinamičan SME rast, kao i da uspešno upravlja izazovima brzo rastućeg društva.