Avokado-banana puding sa Kikkoman sosom od soje
Kod nas i dalje postoji velika zabluda da se sos od soje koristi samo za azijska jela... Prirodno fermentisani sos od soje ima preko 300 podaroma i PRIRODNI je pojačivač [...]
Kikkoman sushi burger
Za prave ljubitelje sushi-ja...Jednostavno napravljen, bez rolanja, sigurno će biti hit na Vašoj sledećoj žurci. Ovi sushi trendovi su tako ukusni! Obožavamo ih! Probajte naš Kikkoman burger začinjen prirodno fermentisanim [...]
Značaj morskih algi u ishrani
Odavno je prošlo vreme kada smo konzumiranje morskih algi vezivali samo za makrobiotičku ishranu. Mnoge dobrobiti unošenja algi u naš organizam doprinele su da upotreba ove “super hrane” postane sve [...]
Upotrebite soju na pravi način!
Lista sastojaka u receptu će Vam reći tačno koju količinu soja sosa da upotrebite. Ali šta ako odlučite da budete kreativni i napravite sopstvene recepte? Kako da znate koju količinu [...]
Rolovana špargla sa piletinom
Potrebni sastojci: -600g pilećih prsa -16 zelenih špargli -1 kašika ulja -4 kašike Kikkoman Terijaki BBQ sosa sa medom -2 kašičice putera od kikirikija Pileća prsa iseći na tračice i [...]
Punjeni praziluk
Potrebni sastojci: -4 srednja praziluka -600g mlevene govedine -6 kašika Kikkoman Terijaki marinade -mleveni biber Iseći praziluk na komade od po 5-6cm i izdubiti ga. Ostatke praziluka iseckati i sačuvati [...]
Sarmice od svežeg kupusa
Izblanširati 16 listova kupusa u usoljenoj vodi. Posebno napraviti: pola sitno seckanog patlidžana u koji ste dodali 2 kašike kikkoman teriyaki sosa sa pečenim belim lukom 3 paradajza iseći na [...]
Zašto prirodno fermentisani soja sos?
ZAŠTO PRIRODNO FERMENTISANI SOJA SOS? Jedan od zdravih trendova u poslednjih deset godina jeste konzumiranje soje, prvenstveno kao visokoproteinske opcije za one koji su se odlučili da ne konzumiraju meso. [...]
Dobri stari soja sos
Soja sos - sos od soje jedan je od najpoznatijih ali i najstarijih dodataka jelima. Poreklom je iz Kine i pojavio se pre oko 2500 hiljade godina zahvaljujući budizmu i njihovom [...]