Tokom poslednjih dana vanrednog stanja i svakodnevnog policijskog časa povodom Covid-19 pandemije imali smo zaista neverovatnu privilegiju, ali i ogromnu sreću da u nekoliko veoma dinamičnih i uzbudljivih dana snimimo kulinarsko umeće našeg dugogodišnjeg prijatelja kuće, Celebrity Chef-a Dragana Lukića – Luke Chef-a, kroz njegovih šest fantastičnih recepata, osmišljenih samo za nas i vas.

Kulinarske savete ovakvog profesionalca mi smo već usvojili, a među njima i vrlo važne smernice zašto je dobro upotrebiti Kikkoman proizvode u svakom našem obroku, kakve prednosti nosi upotreba Kikkoman prirodno fermentisanih soseva od soje, ali što je najvažnije, prikazao je sa kakvom i kolikom lakoćom svi mi „obični smrtnici“ u kuhinji možemo da postignemo vrhunac ukusa svakog našeg pripremljenog jela i bar na momente se osećamo kao kulinarski profesionalci, koristeći Kikkoman.

Počevši već od sutra, pa tako kroz narednih šest recepeta, upustite se u fenomenalan niz kulinarskih čarolija namenjenih kako za profesionalce i kuvare amatere, tako i za naše drage domaćice! Kvalitet, ukus i jednostavnost primene Kikkoman proizvoda istaknuti su kulinarskim umećem jedne riznice znanja kao što je Chef Dragan Lukić.

Sve ovo ne bi bilo moguće da nije naših divnih partnera u poslovanju, Harmonije Catering-a, čiju divnu kuhinju smo imali na raspolaganju tokom prezentacije jela i snimanja. Zaista veliko hvala vama, našim dugogodišnjim partnerima, zatim Draganu Lukiću – pre svega našem prijatelju, kao i zvezdi među naši brendovima, Kikkomanu.

Pratite nas svaki dan i uživajte, jer vas na kraju očekuje i zahvalnost vašoj pažnji, koja nam je najvažnija!