Zagrejte se uz činiju ove čorbice na pari, prepune ukusa i živih boja. Ova zdrava čorba kombinuje zdravo povrće sa tofuom bogatim proteinima. Uz dodatak rezanaca, to je savršeno izbalansiran, lagan i hranljiv obrok.

Broj porcija: 2
Vreme pripreme: 10 min
Vreme kuvanja: 25 min
Ukupno: 35 min

Nutritivne vrednosti po porciji:
Energija: 2142 kJ/512 kcal
Protein: 26.4 gr
Masti: 25.6 gr
Ugljeni hidrati: 43.4 gr

Sastojci:

  • 180 g tofua
  • 1 crvena paprika
  • 1 tikvica
  • 20 g crvenog kupusa
  • 40 g graška
  • 2 kašike maslinovog ulja
  • 500 g paradajz pirea
  • 500 ml povrtnog temeljca
  • 2 kašike Kikkoman prirodno fermentisanog soja sosa
  • 80 g kuvanih pirinčanih rezanaca
  • 2 kašike seckanog kikirikija
  • 2 kašike svežeg korijandera

Korak 1: 

Sastojci:

  • 180 g tofua
  • 1 crvena paprika
  • 1 tikvica
  • 20 g crvenog kupusa
  • 40 g graška
  • 2 kašike maslinovog ulja
  • 500 g paradajz pirea
  • 500 ml povrtnog temeljca

Priprema:
Narezati tofu i povrće na kockice. Propržiti ih zajedno sa graškom na maslinovom ulju. Dodati pire i temeljac, pa dinstati 20 minuta.

Korak 2: 

Sastojci:

  • 2 kašike Kikkoman prirodno fermentisanog soja sosa
  • 80 g kuvanih pirinčanih rezanaca
  • 2 kašike seckanog kikirikija
  • 2 kašike svežeg korijandera

Priprema:
Začiniti Kikoman soja sosom i poslužiti sa rezancima, orasima i korijanderom.