Kod nas i dalje postoji velika zabluda da se sos od soje koristi samo za azijska jela… Prirodno fermentisani sos od soje ima preko 300 podaroma i PRIRODNI je pojačivač ukusa i svenamenski sos. Ovo znači da će dodatno istaći i obagatiti ukus jela koje pripremate, bilo slano ili slatko. Da ne dužim… imaćemo i detaljnije edukativne tekstove na ovu temu ali napravite probu! Sledeći recept možete napraviti sa i bez sosa od soje i ko ima dobro nepce osetiće o čemu govorimo…

 

Spremite se da se počastite nečim zdravim! Sa ovim pudingom od banane i avokada nećete više žaliti za prerađenim slatkišima! Priprema je toliko laka: zrelu bananu i zreo avokado stavite u blender. Kao alternativu možete koristiti viljušku. Dodajte dve kašike kvalitetnog kakaa i malo Kikkoman sosa od soje. Ako slatkoća banane nije dovoljna za vas, možete dodati javorov sirup ili med. Uživajte!