- Odabranog kvaliteta RESERVE
- Odležalo više od 8 godina u buradima od hrastovog drveta
- Proizvedeno po tradicionalnim metodama regiona Montilla (Cordoba, Južna Španija)
Odležalo vinsko sirće 250ml
Опис
Odležalo je više od osam godina u buradima od hrastovog drveta, dodajući ovom sirćetu poseban miris i boju.
Proizvedeno je prema tradicionalnim metodama i recepturi regiona Montilla, provincijalnog dela Cordobe u Južnoj Španiji, a ovi recepti se i danas čuvaju u strogoj tajnosti među starosedeocima Montilje.
Brend
Valle De Ricote
U našoj “Almazara- Valle de Ricote” kladimo se na kvalitet našeg ekstra devičanskog maslinovog ulja.
Čuvamo kompletan proces, od branja maslina u najoptimalnijem momentu, do skladištenja ulja u specijalnim prostorijama namenjenim za ovaj proizvod, i sve ovo pažljivo prolazeći kroz proces proizvodnje u našim postrojenjima, gde se maslinovo ulje cedi na veoma niskim temperaturama, između 20 i 28 stepeni. Ovakvim postupkom ceđenja na niskim temperaturama dobija se manja količina ulja, ali i superiorni kvalitet koji nas razlikuje od ostalih.
Jedna od glavnih vrednosti naše kompanije jeste odnos prema proizvodu. Uvek se trudimo da se prema sirovini odnosimo sa maksimalnim poštovanjem, što se i odražava na kvalitet finalnog proizvoda, našeg ekstra devičanskog maslinovog ulja. Pročitajte detaljno o ovom brendu na linku ispod!
Prezentacija VALLE DE RICOTE