Pakovanje: 100gr (100/1)
Opis: „Garam Masala“ je smeša začina, kuhinjske soli i drugih prehrambenih proizvoda namenjana kao dodatak jelima indijske kuhinje.
Upotreba: Za najbolji ukus, preporučuje se 6gr/1kg jela
Pakovanje: 100gr (100/1)
Opis: „Garam Masala“ je smeša začina, kuhinjske soli i drugih prehrambenih proizvoda namenjana kao dodatak jelima indijske kuhinje.
Upotreba: Za najbolji ukus, preporučuje se 6gr/1kg jela
Garam masala je jedna od najpoznatijih indijskih mešavina začina (masala). Koristi se u svim vrstama jela, vegetarijanskim i mesnim. Dodaje se na vrelo ulje na početku kuvanja, mada ga neke domaćice dodaju na kraju, kako bi “podigle” aromu jela.
1954
Kompaniju Stop Spices, osnovao je gospodin Viktor Van Nieuwenhove, rođen u Brakelu, u porodici mesara. Kao profesor u lokalnoj školi za mesare, pravio je razne mešavine, na bazi začina i aromatičnog bilja koje je sam mleo, mešao i pakovao. Distribuirao je proizvode mesarima u svom regionu. Nakon raznih istraživanja, gospodin Van Nieuwenhove razvio je proizvod koji je ograničio korišćenje štetnih sulfida.
1980
Gospodin Williem Van Damme preuzima kompaniju Stop Spices i znatno proširuje tržište prodaje.
1990
U junu 1989 godine kompanija Stop Spices kupuje novu industrijsku zgradu koja se nalazi u indistrijskom delu Dendermonda, a sve u cilju centralizacije svih filijala i ekspozitura.
2001
Odeljenje za istraživanje i razvoj komapanije Stop Spices razvija TTS sistem za termalnu obradu bilja, začina i sušenog povrća.
2004
Postrojenje za proizvodnju i skladištenje se proširuje za 1200m2
2006
Stop Spices dobija BRC Sertifikat Visokog Nivoa
2014
Stop Spices postoji 60 godina!
Zahvaljujući lojalnim klijentima, zaposlenima i dobavljačima, kompanija je u mogućnosti da prati dinamičan SME rast, kao i da uspešno upravlja izazovima brzo rastućeg društva.